O nama

ZORIK IS je porodična firma, sa tradicijom uspešnog poslovanja, dugom preko 20 godina. Poslujemo u oblasti crne i obojene metalurgije. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva pružamo širok spektar usluga vezanih za proizvodnju i montažu metalnih konstrukcija u zavisnosti od zahteva na tržištu i specifičih potreba investitora. Proizvodimo čelične konstrukcije različitih namena, i svojim predlozima i idejama možemo pomoći u konstruisanju hala za vaše potrebe.

Vršimo zatvaranje i pokrivanje konstrukcija trapezastim plastificiranim limovima i panelima različitih debljina i boja. U poslovanju akcenat stravljamo na kvalitet, brzinu izvođenja radova i maksimalno poštovanje rokova koji stvaraju poverenje kako korisnika naših usluga tako i dugogodišnjih poslovnih partera. Prema dogovoru izvodimo radove i po sistemu “ključ u ruke”.

Sedište ZORIK IS je u Bačkom Jarku. Nalazi se u ulici Vinogradska broj 65. Osnovana je 01.07.2006. godine (PIB:104483687, MATIČNI BROJ: 60208891) čiji je vlasnik Slobodan Ikić. Osnovna delatnost “ZORIK IS”-a je izrada i montaža čeličnih konstrukcija. Od početka 2019. godine pružamo i usluge najma kamiona sa kranom za potrebe prevoza, montaže, utovara i istovara.